30/9-09

du kan hata mig om du vill, men kom ihåg att en gång i tiden var det vi två, vi var en, vi var vi.
Ignorera mig om du vill, jag kan inte tvinga dig till att prata med dig.
Men vem du än är med, var du än går, kom ihåg att jag älskar dig.


" u aint going nowhere"..


rap musiken är död

Det här med rap musiken har ingen existens i detta land, och utanför detta land i ett land där all inspiration kommer ifrån så är den inte heller realistisk, jag menar du kommer ingenstans med rappen i Sverige jag menar kolla du har alla möjliga smutsigaste rappen här, speciellt underjorden. Och folk tror rap har med våld att göra? att det är kriminellt på något sätt, men det är bara vi som gör att den framstår på det sättet.

Allt jag hör är vilka bilar dom kör, vilka stilar dom kör, hiphop, det finns inget kvar den är borta, 50 snackar om att han lever ghetto men softa, alla säger dom hustlar och lever äkta, dom går fan på toa och har en livvakt med sig, och två som vaktar dörren och så vidare.. Det är så dött, man behöver inte rimma mer. Jag menar hiphopen dog när pac dog, biggie och pac gick bort och allt dog, två rappare som inte nådde ända fram med sitt budskap så dom andra försöker att ändra allt, och det är sjukt man tappar känslan, ingen spänning innan kunde allting hända, vem kan leda en när den som är störst dör? alla tappar modet men jag vill ha min röst hörd.

Nej alltså, rappen är död, och om den inte är död så är den falsk och ointressant, det är sällan rappare som sänder budskap, du har rappare som rappar om deras fäljar och smycken, gangster liv och våld och att bli miljonärer? var är det positiva i det hela?, eller är rap inte en positiv grej längre? eller har den aldrig varit det? eller är det jag som har missat något hela tiden? rätta mig om jag har fel.

Skivbolagen där dom skickar sina demosar, dom tackar nej " tycker det låter för street " men inspirationen kommer ju därifrån, så vad menar ni? ska dom börja spela in om varför hilter dog, pac reppa gatu livet och blev riktigt stor, jag jämför inte han med dom, men bloagen tackar nej och det är fittigt gjort.
Det finns ingen framtid i rap musik och hiphop.

Folk tror att rappare som lyckas i sverige tjänar fett och bara chillar, helt fel alltså. Dom jobbar sönder sig, dom har kämpat dom kämpar och dom kommer fortsätta kämpa tills allting dör ut, men kända rappare i Sverige kör inte fetaste bilen, bor inte i värsta villan, lever lyx och sånt. Deras standard är inte högre än din eller min, att vara känd rappare i sverige tar dig inte över medelklassen, så är det bara.
Jag har bara tröttnat och ni kan fatta det.
Förstå mig inte fel nu, jag menar inte att rap är dåligt igentligen bara att den är fuckt up just nu, alla måste hitta den positiva inspirationen inte allt detta med våld och sånt, för det tar inte en någonstans.
En rappare utvecklas, han når högre nivå men fastnar ändå på samma plats hela tiden i dagens läge, och en femma till er som har klarat det, och dom som kämpar lagligt och får sin röst hörd, rap kommer aldrig att nå målet om den fortsätter som den gör, man måste försöka påverka positivt, och inte tro att det handlar om kriminellt liv och horor.


jag hoppas att detta ändras, så att de som har ett gott budskap kan lyckas, med att få sin röst hörd..


/ j.






the brudge is burning..

Does it take fallin out of love to fall in love again?



../T.

:D

ALBANIAN NIGHT PARTY
AMIRALEN MALMÖ 

nu på lördag, med stupcat & Sinan vllasaliu, be there! :)






18/9-09

begravning på onsdag i göteborg.
åker på tisdag.
/ j.

jag älskar dig




rip farfar 12/9-09
jag älskar dig..      / jenina.

10/9-09

HELÅ bloggen.
igår var jag bara hemma, såg ett jätte bra program på ettan faktiskt den hette: " älskade, hatade förort" och handlade om lövgärdet i Göteborg, som ni alla kanske inte vet så älskar jag och totta göteborg, vi ska flytta dit om ungefär ett år, vi tar ju studenten nu sen ska vi plugag vidare där borta, och bo tillsammans.
Så kul det kommer bli :)
Idag ska jag jobba från 19-23 :(.. jag orkar INTE! ska servera öl & vin osv..
men vad ska man göra, behöver man pengar så behöver man.
På Fredag så blir det insparken på Tempel, för alla 3:or, så alla ni som är 18 se till att va där! det kommer bli fett..
aja, pallar nt med er mer.
vi hörs.
/j.














9/9-09

you may not be her first, her last or her only
She loved before she may love again
But if she loves you now, what else matters?
She's not perfect, you are'nt eighter, and the two of you may never be perfect togehter.
But if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making misstakes, hold onto her and give her the most you can.
She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break her heart
So don't hurt her, don't change her, don't analyze and dont expect more than she can give.
Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad and miss her when she's not there.

- bob marley


/j.


7/9-09

skolan kan dra åt helvete
internet kan dra åt helvete
människor kan dra åt helvete
kläder kan dra åt helvete
jobb kan dra åt helvete
sommaren kan dra åt helvete
hela detta året kan dra åt helvete
ord kan dra åt helvete
jag kan dra åt helvete
allting kan dra åt helvete
hejdå!

/ j.


7/9-09

god give it, god take it away..

- young buck..









/j.


7/9-09

Måndag igen tråkigt nog,
Här sitetr jag med min kopp te och ska gå om 10 minuter, fast jag egentligen inte börjar förrens om en timme men nu går jag ju i en skola i en byhåla så ja,
dagen börjar med matte B KUL!? not.
Rätt lugn dag idag faktiskt, men det finns en speciell grej idag, fast jag får inte berätta.
jag säger bara LYCKA TILL ÄLSKLING!!!.

Ni som bor i göteborg, hör av er, cuz here we comes..
hahahaha
haha
ha.

/ j.




det var längesen..

.. jag skrev i bloggen. Helt ärligt har jag inte pallat. Orkar ingenting nu för tiden, känns som att det är så mycket som saknas i mitt liv, fast fortfarande känns det fel att klaga.
Pallar inte att jag har blivit en människa som skyller på att "Jag gråter för jag precis kolla på Pearl Harbour"!
meningslöst.. vill bara se allt annat, vill inte se "ghettot"... Pallar inte jobba röven av mig för att dö?.. Frö det är ändå det vi alla i slutändan ska eller?.. "Jag tror jag är odödlig..", inte nu längre.

Jallafall bort från emo-livet. Ska till K-stad imorgon ska köra dit och tillbaka, sen ska vi stanna och ta en fika hos min kära moster och hennes unge!!! Dör för henne..





C Ya.. / T.


3/9-09

 

kisha dasht per her te fundit, me te pa ni her me sy ta kuptosh se zemra ime zdo te ket ma vend per ty deri dje mi puthje buzet, boje be ne emrin tim, krejt ajo qe kam menduar paska qen gabim po e mallkoj gati xhdo dit momentin kur te kam pa nuk e kam dit, se kam prit qe ke mem vrra..


2/9-09

förstår ni min sorg? / j.


2/9-09

helå
är i skolan och gör ett arbete om en familj som har fått ett handikapp barn så ska man skriva om vilken hjälp dom får av staten osv.. BORING!
Jobbigaste dagen idag i skolan, från halv 9 till 4. jag pallar inte!
på Fredag är det Tivoli som gäller. :D
Jag önskar totta lycka till imorgon, ingen vet till vad. Det är en hemliiis...
men det går bra, ishallah att du klarar det. <3

aja, skaffa er ett liv
hejdå. / j.


RSS 2.0